به گزارش خبرگزاری«حوزه» در هماندیشی اسلام و مسیحیت کاتولیک فرانسه که عصر امروز در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، با حضور رهبر مسیحیت کاتولیک فرانسه، رئیس امور کلیسایی فرانسه و جمعی از فضلا و علمای حوزه علمیه خواهران برگزار شد، به بررسی موضوعاتی پیرامون خانواده و تعریف آن در مذهب اسلام و مسیحیت پرداختند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در ابتدای این جلسه با اشاره به موضوعاتی که میتوان بهصورت مشترک بین حوزههای علمیه اسلام و کلیسای کاتولیک موردبررسی قرار بگیرد، اظهار داشت: مسئله خانواده و آسیبپذیری آن در جوامع امروز، آینده بشریت، اخلاق بشریت و ظهور منجی از مسائل مشترک بین دو دین است که میتوانیم درباره آن صحبت کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین رضا اسکندری با اشاره به شیوع مسئله همجنسگرایی و قانونی شدن این مسئله در جوامع غرب و بدحجابی زنان افزود: این دو مسئله در دین اسلام و مسیحیت نکوهش شده و نمیتوان نسبت به آن بیتوجه بود و باید به بررسی آن بپردازیم که چرا غرب به سوی برهنگی رفته است.
در ادامه این نشست، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده بابیان رسالت مشترک بین مذاهب در سده اخیر اظهار داشت: قدرتهای جهانی با تقویت ایده ورود به دهکده جهانی و ایجاد شهروند و تربیت جهانی میخواهند حضور خدا و دین را در این عرصه کمرنگ کنند.
حجتالاسلام والمسلمین زیبایی نژاد با ابراز ناراحتی نسبت به جایگاه نهادهای دینی افزود: متأسفانه نهادهای دینی از اقتدار لازم در این عرصه برخوردار نبوده و وظیفه رهبران دینی است که حول محور خدا و دین این قدرت را ایجاد کرده و در راستای مضامین مشترک گفتمان کنند.
وی با پیشنهاد ایجاد نشریهای مشترک و پرداختن به موضوعات روز و مشترک بین ادیان تصریح کرد: برگزاری نشستهای مشترک و تشکیل کمیتههای علمی و پرداختن به مسائل روز مثل خانواده میتواند در بهتر دیده شدن ادیان در جوامع روز کمک کند.
سپس کاردینال دوبست رهبر مسیحیت کاتولیک فرانسه در این نشست با اشاره به پیشرفت جهان و تغییر دیدگاه عموم مردم نسبت به جایگاه زنان و مردان در جامعه امروز اظهار داشت: با بالا رفتن امید در زندگی و برابری حقوق زنان و مردان در جامعه شاهد تغییرات زیادی در جامعه و نهاد خانواده بودهایم.
وی بابیان دغدغههای کلیسا درباره گرایش مردم به دین و خدا تصریح کرد: برای من بسیار مهم است که در این دهکده جهانی به سمتی حرکت نمائیم که خداوند را بتوانیم احساس کنیم و آنچه مورد پسند خداوند است را به مردم نشان داده و گسترش دهیم.
در پایان این نشست، فریبا علاسوند عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، بابیان اشتراکات دین مسیحیت و اسلام و نگاه این دو دین به خانواده خاطرنشان کرد: ما میتوانیم در رابطه با دو موضوع هویتهای جنسیتی و نقشهای جنسیتی کارهای تحقیقاتی زیادی را انجام داده و به تعریفی جهانی درباره خانواده و محبت بین زن و مرد برسیم و بهعنوان رهبران دینی راهنمایی دیگران باشیم.
در هماندیشی اسلام و مسیحیت در قم مطرح شد:
غرب به سوی برهنگی رفته است/اتحاد علمای اسلام و مسیحیت لازمه تحکیم بنیان خانواده در جهان
حوزه/در هماندیشی اسلام و مسیحیت به اتحاد بین علمای اسلام و مسیحیت پرداخته شد و تعریف خانواده در هر دو نهاد دینی مورد بررسی قرار گرفت.
اخبار مرتبط
-
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت؛
نشست بینالمللی «الهیات خانواده از نگاه اسلام و مسیحیت» برگزار میشود
حوزه/ معاون آموزشی پژوهشی دانشکده هدی از برگزاری یازدهمین نشست بینالمللی الهیات تطبیقی با عنوان «الهیات خانواده از نگاه اسلام و مسیحیت» در جامعهالزهرا(س)…
-
آیت الله علوی بروجردی در دیدار جمعی از روحانیون مسیحی:
ایجاد شهرک های جدا برای مهاجران در اروپا مغایرحقوق بشر است /۹۵ درصد قربانیان عملیات های تروریستی شیعیان هستند
حوزه/ تولیت مسجد اعظم خطاب به شخصیت های مذهبی آلمانی بیان کرد:تفکر خشونت یک درد مشترک بین ما مسلمانان و مسیحیان است؛ ما به عنوان رجال دین، نفوذ خاصی در…
-
سید علی فضل الله در دیدار با مسئولان نروژ؛
تروریسم و افراط گرایی به دور از اسلام است/ اسلام و مسیحیت اشتراکات فراوانی دارند
حوزه/ سید علی فضل الله ضمن دیدار با مسئولان نروژی، با آنها درباره راه های تقویت گفتگو و تفاهم میان جهان اسلام و کشورهای جهان و همکاری های مشترک در زمینه…
-
مشاورپاپ در همایش دکترین مهدویت:
محبت خداوند به انسان در ظهور منجی متجلی می شود
حوزه/ مشاور پاپ فرانسیس در پیامی به همایش دکترین مهدویت، ظهور منجی را نشانه حضور خداوند در متن زندگی بشر دانست.
-
نماینده ولیفقیه در لرستان مطرح کرد:
تلاش غرب برای ترویج فرهنگ برهنگی در جامعه ایرانی
حوزه/ نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه نظام سلطه برای تضعیف نظام خانواده برنامه دارد، بر لزوم تلاش جهادی نهادهای دینی و فرهنگی در مقابله هجمهها…
-
معاون حوزه علمیه خواهران:
غرب در حال تمدن سازی جهانی بر اساس اومانیسم فرهنگی است
محوزه/ حجت الاسلام و المسلمین اسکندری با بیان اینکه در جامعه غرب، مسئله ضد ارزش های انسانی و دینی، در طی ده سال برنامه ریزی، تبدیل به قانون شده است، گفت:…
-
امام جمعه قم:
محافل قرآنی در تقويت مباني ديني و تحکیم بنیان خانوادهها موثر است
حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با صدور پیامی به مناسبت آغاز ششمین دوره مسابقات قرآن کریم، ویژه کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفهای از برگزار کنندگان…
-
در هماندیشی اسلام و مسیحیت در قم مطرح شد:
غرب به سوی برهنگی رفته است/اتحاد علمای اسلام و مسیحیت لازمه تحکیم بنیان خانواده در جهان
حوزه/در هماندیشی اسلام و مسیحیت به اتحاد بین علمای اسلام و مسیحیت پرداخته شد و تعریف خانواده در هر دو نهاد دینی مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما